Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciuret CF (776965) - New Sexyteam (439080) » 608390966: T53/R3

Copa 608390966 Información oficial sobre el partido 608390966 en Hattrick

24.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 3

Ciuret CF Alineación oficial del equipo 'Ciuret CF' en el partido 2 - 1 Nom Feu Korre Alineación oficial del equipo 'Nom Feu Korre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciuret CF Alineación oficial del equipo 'Ciuret CF' en el partido 2 - 0 Nom Feu Korre Alineación oficial del equipo 'Nom Feu Korre' en el partido
Tiene un resultado normal 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciuret CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats van embogir quan en Corrado Fadda va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Ciuret.
  • 136 Minuto 67 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Isaac Isarbiribil encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Juan Luis Baquio anotar per a Ciuret el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Ciuret van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Meni Salant des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramari Lee va estar a punt de sentenciar el partit al minut 71, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Nom Feu Korre

Goles Goles

  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Nervio va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 64 de joc. Hugo Francisco Pineda es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Korre va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pol Causa va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Delcarte va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roger Mentuy va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Dositeu Abeledo per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Jordi Xibillé va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Korre que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Carles Bordas de Korre es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dositeu Abeledo de Korre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.