Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aceptare la Maldicion (1368087) - Hospitalet Silent (492727) » 608390579: T53/R3

Copa 608390579 Información oficial sobre el partido 608390579 en Hattrick

24.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 3

Aceptare la Maldicion Alineación oficial del equipo 'Aceptare la Maldicion' en el partido 4 - 5 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Aceptare la Maldicion Alineación oficial del equipo 'Aceptare la Maldicion' en el partido 1 - 5 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
Tiene bastante suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aceptare la Maldicion

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 71, Kuno Cloet de Maldicion empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 96 (Gol por el centro): Maldicion va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 96 Grga Lovričević va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Mikko Söderling de Maldicion va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Maldicion, Banin Hurtado, col·locà la pilota just a les mans d'en Joritz Madalenaurrekoa. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Maldicion Kamara Masamba no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Joritz Madalenaurrekoa es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): Pedro Luis Olmo Sáenz de Maldicion va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Joritz Madalenaurrekoa s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Grga Lovričević de Maldicion va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Hospitalet Silent

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Servando Trillo el va rematar Pier Nicola Mingolla amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 163 Minuto 104 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 104. L'anotador per Silent va ser Conrad Morros, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Alberto Cuadros quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Silent va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mikko Söderling va desviar el xut final de Alberto Iglesias Cano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Servando Trillo va estar a punt de posar per davant a Silent amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mikko Söderling va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Héctor Medina Graña després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mikko Söderling va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Al minut 105, un refús desafortunat de Mikko Söderling, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guillermo Arroyo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Conrad Morros de Silent va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Gonzalo Montero de Silent, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mikko Söderling en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Pier Nicola Mingolla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Silent.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Guillermo Arroyo va xutar fora per a Silent, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Héctor Medina Graña va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.