Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yeteam S.A.D. (437383) - Givecitos (798278) » 608390551: T53/R3

Copa 608390551 Información oficial sobre el partido 608390551 en Hattrick

24.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 3

Yeteam S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Yeteam S.A.D.' en el partido 0 - 1 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yeteam S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Yeteam S.A.D.' en el partido 1 - 0 Givecitos Alineación oficial del equipo 'Givecitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yeteam S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Châu Hoàng Văn Đấu va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Kasper Kobylski de Yeteam va intentar batre la porteria rival al minut 86 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Yeteam enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Yeteam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gian Carlo Birindelli.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mauro Payán de Yeteam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Givecitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Givecitos es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Daniele Limpias es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Givecitos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Daniele Limpias va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Givecitos van sortir al contraatac amb encert al minut 39, però Corneliu Zarzără no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): Givecitos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 81 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Bashir Al-Khetbi no va ser gens encertat.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Corneliu Zarzără quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adolfo Estella, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Givecitos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bashir Al-Khetbi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): El Givecitos va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bashir Al-Khetbi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joritz Suntsundegi de Givecitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Limpias de Givecitos es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88 de partit, Daniele Limpias de Givecitos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.