Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quatretonda C. F. (1461669) - C.D. Porcinos (1419556) » 608205245: T53/R2

Copa 608205245 Información oficial sobre el partido 608205245 en Hattrick

17.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 2

Quatretonda C. F. Alineación oficial del equipo 'Quatretonda C. F.' en el partido 1 - 3 F. C. Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'F. C. Butifarra amb seques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Quatretonda C. F. Alineación oficial del equipo 'Quatretonda C. F.' en el partido 1 - 3 F. C. Butifarra amb seques Alineación oficial del equipo 'F. C. Butifarra amb seques' en el partido
Tiene un resultado normal 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,1 % 0,6 % 89,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quatretonda C. F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, Quatretonda aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Santiago 'Che' Guevara va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Alfredo 'Buixcarró' García de Caceres de Quatretonda va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 30, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Quatretonda János Halász quasi va assolir l'empat al minut 49 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 68, un contraatac del Quatretonda no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Vincent Ochwo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mariano 'Mascletà' Jiménez de Quatretonda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 12 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Lázaro 'Magic' Terán se sentia fresc com una rosa.

F. C. Butifarra amb seques

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Passats 11 minuts de partit, Butifarra es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Boudewijn Procee es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Al minut 104 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Butifarra prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Juan Antonio Vicente Solano.
  • 183 Minuto 111 (Gol por la derecha): Miguel Porcuna va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Justino Augusto després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Ejarque va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de César Ejarque, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Boudewijn Procee no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.