Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tigre capo (1598622) - Titolas_10 (801745) » 608201158: T53/R2

Copa 608201158 Información oficial sobre el partido 608201158 en Hattrick

17.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 2

Vallekans Alineación oficial del equipo 'Vallekans' en el partido 0 - 3 Narejeros Alineación oficial del equipo 'Narejeros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vallekans Alineación oficial del equipo 'Vallekans' en el partido 1 - 3 Narejeros Alineación oficial del equipo 'Narejeros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,3 % 2,0 % 82,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallekans

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Vallekans va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ahrend Metelen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Lapo Moletto.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vicenç Golobart va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 39 de joc.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Ramón Martín va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ramón Martín va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Agostinho Fernandes, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Salata de Vallekans es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ahrend Metelen.

Narejeros

Goles Goles

  • 174 Minuto 40 (Gol de penalti): Narejeros va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Thierry Melle va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Alexey Usatyuk des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Narejeros va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Antonio Puig va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Narejeros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Enrique Doliva va quedar-se sol davant el porter Dani Nogueras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Filipe Raimundo Alvão quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dani Nogueras, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanislav Juhaňák de Narejeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 29 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Filipe Raimundo Alvão se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 56 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Thierry Melle. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.