Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Mala Vida (489579) - Eternal Summoners (439448) » 608200898: T53/R2

Copa 608200898 Información oficial sobre el partido 608200898 en Hattrick

17.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 2

Bribriblibli f.c. Alineación oficial del equipo 'Bribriblibli f.c.' en el partido 0 - 3 Cutufluix F.C. Alineación oficial del equipo 'Cutufluix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bribriblibli f.c. Alineación oficial del equipo 'Bribriblibli f.c.' en el partido 1 - 2 Cutufluix F.C. Alineación oficial del equipo 'Cutufluix F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bribriblibli f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4, Cosmin Cătărău arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 289 Minuto 24 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Juan Romero Román per la seva rapidesa. Al minut 24 va intentar marxar per velocitat d'en Benoît Carbonell, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Tore Bäumle de Bribriblibli va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Orbaneja de Bribriblibli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cutufluix F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Cutufluix va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Radoslav Mořkovský.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Radoslav Mořkovský va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cutufluix, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Radoslav Mořkovský va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Cutufluix, Radoslav Mořkovský va fallar un penal al minut 16, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Benoît Carbonell de Cutufluix va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Jiménez jimeno, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cutufluix va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Howard de Cutufluix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Thomas Howard tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.