Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

St. Vetusta (490301) - UD Xixona (438010) » 605140297: T53/J1/VII

Liga 605140297 Información oficial sobre el partido 605140297 en Hattrick

13.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / VII.734 (38770)

Fuente del Lobo C.F Alineación oficial del equipo 'Fuente del Lobo C.F' en el partido 3 - 0 Efecte Elàstic Alineación oficial del equipo 'Efecte Elàstic' en el partido
Lucien Reynaert (18') 1 - 0
Lucien Reynaert (38') 2 - 0
Juan Iturberoaga (84') 3 - 0
Fuente del Lobo C.F Alineación oficial del equipo 'Fuente del Lobo C.F' en el partido 3 - 0 Efecte Elàstic Alineación oficial del equipo 'Efecte Elàstic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fuente del Lobo C.F Alineación oficial del equipo 'Fuente del Lobo C.F' en el partido 4 - 0 Efecte Elàstic Alineación oficial del equipo 'Efecte Elàstic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuente del Lobo C.F

Goles Goles

  • 124 Minuto 18 (Gol de penalti): Al minut 18 l'àrbitre va premiar Fuente amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lucien Reynaert va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Fuente va augmentar la diferència quan Lucien Reynaert no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Juan Iturberoaga va augmentar l'avantatge de Fuente a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Emeterio Pastor al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pablo Sáez Oliván va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Pablo Sáez Oliván es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Daniel Galaz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Felipe Rodríguez de Fuente va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Juan Iturberoaga de Fuente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Nadal de Fuente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Efecte Elàstic

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Daniel Galaz va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 37 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abdoulaye Monnou de Elàstic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wim De Cocker de Elàstic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wim De Cocker va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Elàstic va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdoulaye Monnou de Elàstic va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".