Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Martxuka (1455915) - Spartan Race F.C (990453) » 605135893: T53/J6/VII

Liga 605135893 Información oficial sobre el partido 605135893 en Hattrick

17.06.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 6 / VII.655 (38691)

Els peluts Alineación oficial del equipo 'Els peluts' en el partido 2 - 1 Rapid bushido Alineación oficial del equipo 'Rapid bushido' en el partido
0 - 1 David Perea (32')
Ignacio Gomis (39') 1 - 1
Ignacio Gomis (44') 2 - 1
Els peluts Alineación oficial del equipo 'Els peluts' en el partido 2 - 1 Rapid bushido Alineación oficial del equipo 'Rapid bushido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els peluts Alineación oficial del equipo 'Els peluts' en el partido 2 - 0 Rapid bushido Alineación oficial del equipo 'Rapid bushido' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els peluts

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 39. Ignacio Gomis, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 44 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ignacio Gomis. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marciano Castroncelos de peluts es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Enrico Cottone, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Rapid bushido

Goles Goles

  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 32 minuts quan Joan Vaello va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a David Perea, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): David Perea de bushido, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bushido va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Perea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): bushido va estar a punt d'empatar al 70 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Bruno Vizcarreto que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de bushido a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bernat Trullà va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Roberto Botella va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Joan Vaello.