Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matet CF (794267) - Red Bull da Vinci FC (486846) » 605129518: T53/J8/VII

Liga 605129518 Información oficial sobre el partido 605129518 en Hattrick

01.07.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 8 / VII.541 (38577)

Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 2 - 1 Yelema Alineación oficial del equipo 'Yelema' en el partido
Firmino Rosário Rodrigues (20') 1 - 0
1 - 1 Ville Jauhiainen (23')
Roope Moisiomäki (82') 2 - 1
Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 2 - 1 Yelema Alineación oficial del equipo 'Yelema' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Balompedica de Riello Alineación oficial del equipo 'Real Balompedica de Riello' en el partido 1 - 1 Yelema Alineación oficial del equipo 'Yelema' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Balompedica de Riello

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Balompedica va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Firmino Rosário Rodrigues va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Roope Moisiomäki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Balompedica es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Balompedica va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Moisés Negrín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Roope Moisiomäki arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Balompedica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Firmino Rosário Rodrigues ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Yelema

Goles Goles

  • 160 Minuto 23 (Gol de falta): Al minut 23 del partit, Ville Jauhiainen va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Óscar de Paz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vitus Abild no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jan Tuneu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 71 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Ville Jauhiainen va estar a punt de posar per davant a Yelema amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Óscar de Paz va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Javier Pardo de Yelema va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gerard Murer no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jan Tuneu no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.