Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xexuteam (440988) - Alquería C.F. (1586330) » 605129482: T53/J13/VII

Liga 605129482 Información oficial sobre el partido 605129482 en Hattrick

05.08.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 13 / VII.540 (38576)

Dream Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Dream Team S.A.D.' en el partido 1 - 3 Los Mellis de Butarque Alineación oficial del equipo 'Los Mellis de Butarque' en el partido
Gregor Vogt (53') 1 - 0
1 - 1 Dante Morrone (65')
1 - 2 Musallam Bin Ibrahim Al-Subaey (71')
1 - 3 Francisco Gombau (75')
Dream Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Dream Team S.A.D.' en el partido 1 - 3 Los Mellis de Butarque Alineación oficial del equipo 'Los Mellis de Butarque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Team S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Dream Team S.A.D.' en el partido 2 - 0 Los Mellis de Butarque Alineación oficial del equipo 'Los Mellis de Butarque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Team S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Dream Team, atacant per l'esquerra al minut 53, va aprofitar el magnífic llançament de Gregor Vogt per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Yassir Mondir del Dream Team ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michele Menzani va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Cristian Gui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yassir Mondir! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Dream Team va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 86 que Cristian Gui no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Los Mellis de Butarque

Goles Goles

  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Dante Morrone, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 65.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Butarque va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Musallam Bin Ibrahim Al-Subaey va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Francisco Gombau va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 3 per a Butarque.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Butarque van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mikalaj Tsyplakou va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Domiku Sallonis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Butarque que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quintín das Maus de Salas de Butarque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.