Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THE TITANES (485474) - Chill Team A (798382) » 605115954: T53/J5/VII

Liga 605115954 Información oficial sobre el partido 605115954 en Hattrick

10.06.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 5 / VII.299 (38335)

Valencia C:F Alineación oficial del equipo 'Valencia C:F' en el partido 1 - 0 Racing Guatava Alineación oficial del equipo 'Racing Guatava' en el partido
Gélson Meyer (53') 1 - 0
Valencia C:F Alineación oficial del equipo 'Valencia C:F' en el partido 1 - 0 Racing Guatava Alineación oficial del equipo 'Racing Guatava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valencia C:F Alineación oficial del equipo 'Valencia C:F' en el partido 3 - 0 Racing Guatava Alineación oficial del equipo 'Racing Guatava' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia C:F

Goles Goles

  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Gélson Meyer va donar a Valencia un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Eftichis Papaiordanidis quasi dona a Valencia l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Valencia va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Sergiy Kozakevich va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gélson Meyer va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gélson Meyer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alain Höllbauer de Valencia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Racing Guatava

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Guatava van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joaquín Sáez Adán va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Guatava a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mihovil Cakarun va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Kiril Kolarov va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hugo Nyander va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mihovil Cakarun va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eladi Betbesé de Guatava es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Aitzol Oribar tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.