Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Canet de Mar (794852) - Dragons C.F. (799152) » 605115069: T53/J8/VII

Liga 605115069 Información oficial sobre el partido 605115069 en Hattrick

01.07.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 8 / VII.283 (38319)

Iniesta the best Alineación oficial del equipo 'Iniesta the best' en el partido 1 - 5 Agrupación Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Agrupación Cordoba FC' en el partido
Pancracio Albarenga (32') 1 - 0
1 - 1 Christian Baronio (37')
1 - 2 Christian Baronio (39')
1 - 3 Ken Valléry (66')
1 - 4 Christian Baronio (76')
1 - 5 Johans Huaiquipán (83')
Iniesta the best Alineación oficial del equipo 'Iniesta the best' en el partido 1 - 5 Agrupación Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Agrupación Cordoba FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Iniesta the best Alineación oficial del equipo 'Iniesta the best' en el partido 1 - 5 Agrupación Cordoba FC Alineación oficial del equipo 'Agrupación Cordoba FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iniesta the best

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Ramiro Biaño va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Iniesta, Pancracio Albarenga, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Pancracio Albarenga va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Iniesta va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Amando Onagro va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Rafael Ferré Gracia va estar a punt d'empatar per a Iniesta quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Nava va desviar la pilota a l'últim instant.

Agrupación Cordoba FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Christian Baronio, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 37.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Christian Baronio va posar els visitants Agrupación per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Ken Valléry va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Christian Baronio, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a Agrupación l'avantatge per 1 - 5. Johans Huaiquipán en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Iniesta. La jugada d'estratègia del Agrupación per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Christian Baronio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Christian Baronio quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Justo Alegre Martínez, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ken Valléry de Agrupación es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nour Haj Youssef de Agrupación la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.