Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Riverino FC (795735) - Al Zawra (440086) » 605108706: T53/J13/VII

Liga 605108706 Información oficial sobre el partido 605108706 en Hattrick

05.08.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 13 / VII.169 (38205)

Los Rios Alineación oficial del equipo 'Los Rios' en el partido 1 - 1 Cascarilleiros Alineación oficial del equipo 'Cascarilleiros' en el partido
Jérôme Claisse (4') 1 - 0
1 - 1 Felipe Ugarte (55')
Los Rios Alineación oficial del equipo 'Los Rios' en el partido 1 - 1 Cascarilleiros Alineación oficial del equipo 'Cascarilleiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Rios Alineación oficial del equipo 'Los Rios' en el partido 2 - 0 Cascarilleiros Alineación oficial del equipo 'Cascarilleiros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Rios

Goles Goles

  • 135 Minuto 4 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Jérôme Claisse va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Miika Kasala va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ľubomír Bebej, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Rios va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos Marcelo Abu Arab va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ferdinand Mpesya.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Jérôme Claisse del Rios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 潘 (Pan) 杰邦 (Jiebang) va estar a punt d'acabar en gol al minut 83, però el porter visitant Ferdinand Mpesya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): 潘 (Pan) 杰邦 (Jiebang) no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Cascarilleiros

Goles Goles

  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 55 minuts Felipe Ugarte va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 8 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Felipe Ugarte va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 24, en un 1 contra 1 amb el porter, però Aide Arrotza va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Aurélio Dias des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Juan Igal? Un error clamorós seu va donar a Elodi Pagaegi una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Cascarilleiros van sortir al contraatac al minut 31, però Nasser Khalil Ja'roon va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cascarilleiros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elodi Pagaegi va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Felipe Ugarte de Cascarilleiros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Elodi Pagaegi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.