Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Bami (1601373) - Hovsan Madrid (124013) » 605107917: T53/J12/VII

Liga 605107917 Información oficial sobre el partido 605107917 en Hattrick

29.07.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 12 / VII.155 (38191)

Fofutchos C.F. Alineación oficial del equipo 'Fofutchos C.F.' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Gran Canaria' en el partido
Luis Disorna (54') 1 - 0
1 - 1 Silvestre Cristimil (84')
Fofutchos C.F. Alineación oficial del equipo 'Fofutchos C.F.' en el partido 1 - 1 Club Deportivo Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Gran Canaria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fofutchos C.F. Alineación oficial del equipo 'Fofutchos C.F.' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Gran Canaria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fofutchos C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): El jugador Luis Disorna de Fofutchos, després de 54 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xisco Biosca de Fofutchos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Luis Disorna que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Disorna quasi marca en una jugada assajada de córner que Teemu Kaisanlahti havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Fofutchos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xisco Biosca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fofutchos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Edward Ramian va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mauro Castellarnau al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edward Ramian va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Club Deportivo Gran Canaria

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Deportivo van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 84, quan Silvestre Cristimil va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Silvestre Cristimil quasi aconsegueix empatar per Deportivo al minut 81, però José Ojuelos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jill Tompkin de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Jill Tompkin de Deportivo per doble groga al minut 55.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamín Gutiérrez Arce de Deportivo es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.