Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MONSTER ENERGY YAMAHA FC (48393) - DeadCats Utd (436024) » 605106369: T53/J3/VII

Liga 605106369 Información oficial sobre el partido 605106369 en Hattrick

27.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / VII.128 (38164)

Los Perchas Team Alineación oficial del equipo 'Los Perchas Team' en el partido 4 - 0 DobleR CF Alineación oficial del equipo 'DobleR CF' en el partido
Raúl Oscar Destefano (3') 1 - 0
Raúl Oscar Destefano (43') 2 - 0
Marcos Dameto (63') 3 - 0
Marcos Dameto (70') 4 - 0
Los Perchas Team Alineación oficial del equipo 'Los Perchas Team' en el partido 4 - 0 DobleR CF Alineación oficial del equipo 'DobleR CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Perchas Team Alineación oficial del equipo 'Los Perchas Team' en el partido 6 - 0 DobleR CF Alineación oficial del equipo 'DobleR CF' en el partido
Tiene mala suerte 5.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Perchas Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Corria el minut 3 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Raúl Oscar Destefano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Perchas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Raúl Oscar Destefano va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Perchas va aconseguir el 3 - 0 quan Marcos Dameto va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Marcos Dameto va incrementar l'avantatge de Perchas amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Suraj Shirur es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 27, però el porter va aturar el seu xut.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Perchas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 43 quan Giangiacomo Rapaccioli de Perchas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Raúl Oscar Destefano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Joan Martí Agell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Mees Gardon, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Perchas va estar a punt d'arribar en un córner. En Raúl Oscar Destefano va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Mees Gardon de Perchas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Silvià Ferragut se sentia fresc com una rosa.

DobleR CF

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Thibault Lozac’h va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.