Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parque Norte (773626) - ZgZ FC (435668) » 605104401: T53/J1/VII

Liga 605104401 Información oficial sobre el partido 605104401 en Hattrick

13.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / VII.93 (38129)

LI PROFESIONAL C.F. Alineación oficial del equipo 'LI PROFESIONAL C.F.' en el partido 0 - 2 Casttiiel FC Alineación oficial del equipo 'Casttiiel FC' en el partido
0 - 1 Víctor Manuel Pastor Leiva (40')
0 - 2 Reinhold Elger (50')
LI PROFESIONAL C.F. Alineación oficial del equipo 'LI PROFESIONAL C.F.' en el partido 0 - 2 Casttiiel FC Alineación oficial del equipo 'Casttiiel FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LI PROFESIONAL C.F. Alineación oficial del equipo 'LI PROFESIONAL C.F.' en el partido 2 - 0 Casttiiel FC Alineación oficial del equipo 'Casttiiel FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LI PROFESIONAL C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): PROFESIONAL per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Eduardo Almerich va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Roberto Pombo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PROFESIONAL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): PROFESIONAL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Vicente Collado en un 1 contra 1 amb el porter Edoardo Vallarano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Manolo Céspedes va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Roberto Pombo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Pemartín de PROFESIONAL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Roberto Pombo se sentia fresc com una rosa.

Casttiiel FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Víctor Manuel Pastor Leiva va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Casttiiel.
  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Reinhold Elger de Casttiiel va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Casttiiel van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jordi Tarragona va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Cristian Neacşu de Casttiiel, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adrián Viñe de Casttiiel es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.