Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Priorato (313795) - Hiperasiaa (120523) » 605101327: T53/J3/VII

Liga 605101327 Información oficial sobre el partido 605101327 en Hattrick

27.05.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / VII.38 (38074)

Macallan F.C. Alineación oficial del equipo 'Macallan F.C.' en el partido 3 - 1 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
Óscar Chaca (19') 1 - 0
Dave Ferguson (20') 2 - 0
2 - 1 Józef Szpak (47')
Josep Oriol Arola (78') 3 - 1
Macallan F.C. Alineación oficial del equipo 'Macallan F.C.' en el partido 3 - 1 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Macallan F.C. Alineación oficial del equipo 'Macallan F.C.' en el partido 3 - 0 Atletico Puñeta Alineación oficial del equipo 'Atletico Puñeta' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macallan F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Óscar Chaca va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Macallan.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Macallan va augmentar la diferència quan Dave Ferguson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Josep Oriol Arola, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Macallan.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Al minut 12, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Regner Roed va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vicenç Cirici de Macallan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Paweł Królikowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Cédric Hoarau va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Óscar Chaca, que no va rendir al seu nivell habitual.

Atletico Puñeta

Goles Goles

  • 119 Minuto 47 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Puñeta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Józef Szpak va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 50 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ulf Schockaert va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Óscar Chaca el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Łukasz Modrzewski de Puñeta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.