Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mevize Team (1459756) - Dev Team FC (1591161) » 605101173: T53/J6/VII

Liga 605101173 Información oficial sobre el partido 605101173 en Hattrick

17.06.2017 15:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 6 / VII.35 (38071)

Boqueron Junior C.F Alineación oficial del equipo 'Boqueron Junior C.F' en el partido 1 - 2 Triki team Alineación oficial del equipo 'Triki team' en el partido
Víctor Nuño Alvar (2') 1 - 0
1 - 1 Marcus Rickauer (42')
1 - 2 Domenico Braga (82')
Boqueron Junior C.F Alineación oficial del equipo 'Boqueron Junior C.F' en el partido 1 - 2 Triki team Alineación oficial del equipo 'Triki team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boqueron Junior C.F Alineación oficial del equipo 'Boqueron Junior C.F' en el partido 1 - 0 Triki team Alineación oficial del equipo 'Triki team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boqueron Junior C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Víctor Nuño Alvar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Boqueron va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vito Madeira va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Sevilla.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Boqueron va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jesús Butragueño ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Víctor Nuño Alvar de Boqueron va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Joaquín Barriga després que el jugador de Boqueron li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Triki team

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 42 minuts Marcus Rickauer va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 82 (Gol de penalti): Domenico Braga va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 82 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Domenico Braga va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Triki va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ignacio Tello, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 76, un contraatac del Triki no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Abilio Monteagudo perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Severino Esles ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Domenico Braga no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.