Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estu1948 (122482) - Turros FC 2 (312104) » 605092950: T53/J8/VI

Liga 605092950 Información oficial sobre el partido 605092950 en Hattrick

01.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 8 / VI.912 (15230)

Cabritillos Alineación oficial del equipo 'Cabritillos' en el partido 2 - 0 Eskandinavas Alineación oficial del equipo 'Eskandinavas' en el partido
Paul-Sorin Juncan (55') 1 - 0
Amaro Lourido (68') 2 - 0
Cabritillos Alineación oficial del equipo 'Cabritillos' en el partido 2 - 0 Eskandinavas Alineación oficial del equipo 'Eskandinavas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabritillos Alineación oficial del equipo 'Cabritillos' en el partido 2 - 0 Eskandinavas Alineación oficial del equipo 'Eskandinavas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabritillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Corria el minut 55 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Paul-Sorin Juncan, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Cabritillos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Amaro Lourido xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eskandinavas. La jugada d'estratègia del Cabritillos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Amaro Lourido va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Cabritillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thorsten Ackerly va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Yvan Petry.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Edmund Żuchliński va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eskandinavas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Eskandinavas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Samir Sever, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Eskandinavas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vilmos Híró, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Wolfram Spendel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Tilman Koerbl va encarar al porter al 62, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Eskandinavas van sortir al contraatac al minut 65, però Tilman Koerbl va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Narcís Baijet va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.