Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

soytodotuyonena (1437679) - Athletic Calella FC (1431195) » 605089338: T53/J1/VI

Liga 605089338 Información oficial sobre el partido 605089338 en Hattrick

13.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / VI.848 (15166)

soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido 0 - 1 Mamis di Combattimento Alineación oficial del equipo 'Mamis di Combattimento' en el partido
0 - 1 Jacinto Cunilleras (84')
soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido 0 - 1 Mamis di Combattimento Alineación oficial del equipo 'Mamis di Combattimento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
soytodotuyonena Alineación oficial del equipo 'soytodotuyonena' en el partido 1 - 1 Mamis di Combattimento Alineación oficial del equipo 'Mamis di Combattimento' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soytodotuyonena

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): soytodotuyonena va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yiannis Leontaras va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alfons Prine.

Mamis di Combattimento

Goles Goles

  • 143 Minuto 84 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MdC eren letals, i Jacinto Cunilleras va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Jacinto Cunilleras va estar a punt de posar per davant a MdC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Gallardo va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MdC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Timóteo Bello va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Juan Gallardo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raul Filipe Amorim no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del soytodotuyonena. La jugada d'estratègia del MdC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nikodem Jagielski va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MdC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jacinto Cunilleras, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Anton Multerer de MdC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Timóteo Bello ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.