Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real huerguina c.f. (801715) - GwoTeam (486824) » 605086602: T53/J3/VI

Liga 605086602 Información oficial sobre el partido 605086602 en Hattrick

27.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / VI.799 (15117)

athletic club belorado Alineación oficial del equipo 'athletic club belorado' en el partido 1 - 1 Rapid de Xiricity Alineación oficial del equipo 'Rapid de Xiricity' en el partido
Pedro José Aguinaga (20') 1 - 0
1 - 1 Knut Pettersen (26')
athletic club belorado Alineación oficial del equipo 'athletic club belorado' en el partido 1 - 1 Rapid de Xiricity Alineación oficial del equipo 'Rapid de Xiricity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athletic club belorado Alineación oficial del equipo 'athletic club belorado' en el partido 2 - 0 Rapid de Xiricity Alineación oficial del equipo 'Rapid de Xiricity' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic club belorado

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): athletic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 20 Pedro José Aguinaga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio José Berdejo en un 1 contra 1 amb el porter Stéphane Le Bihan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Antonio José Berdejo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): athletic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio José Berdejo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stéphane Le Bihan.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leonardo Sáenz Adán va estar a punt d'acabar en gol al minut 54, però el porter visitant Stéphane Le Bihan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Kristoffer Dill va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonardo Sáenz Adán de athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Rapid de Xiricity

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Dmitriy Trishakov el va rematar Knut Pettersen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 8, un contraatac del Xiricity no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Raffaele Nave perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Xiricity van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 39 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dmitriy Trishakov, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Xiricity van sortir al contraatac al minut 48, però Alfonso Mateos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xiricity van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Shaun Goodall va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xiricity sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dmitriy Trishakov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 90 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Javier Bayón de Xiricity es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Manolo Matías de Xiricity va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Knut Pettersen de Xiricity es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Yiorgos Maragkos no li va importar gens ni mica.