Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yle&Oli (436407) - Fingolfin (31163) » 605082043: T53/J12/VI

Liga 605082043 Información oficial sobre el partido 605082043 en Hattrick

29.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 12 / VI.717 (15035)

jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 1 - 1 Bakumatsu Alineación oficial del equipo 'Bakumatsu' en el partido
0 - 1 Jorge Piñar (21')
Néstor Maldonado (56') 1 - 1
jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 1 - 1 Bakumatsu Alineación oficial del equipo 'Bakumatsu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jso instalaciones Alineación oficial del equipo 'jso instalaciones' en el partido 1 - 1 Bakumatsu Alineación oficial del equipo 'Bakumatsu' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jso instalaciones

Goles Goles

  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del instalaciones. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Néstor Maldonado va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Arkadi Euashvili va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de instalaciones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de instalaciones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jean-Maurice Simon va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de instalaciones van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Desiderio Palleras, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de instalaciones va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Desiderio Palleras, però el porter rival va fer una gran aturada.

Bakumatsu

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan Jorge Piñar va posar els visitants Bakumatsu per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Erhart Mommert va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hélder Yurretauria va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Bakumatsu va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Jorge Piñar va quedar-se sol davant el porter David Alves, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hélder Yurretauria de Bakumatsu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Noé Sauerma de Bakumatsu va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edu Olmos de Bakumatsu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noé Sauerma de Bakumatsu va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".