Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

se lo que hiciesteis la ultima temporada (775639) - Sevilla Este FC (995819) » 605078929: T53/J3/VI

Liga 605078929 Información oficial sobre el partido 605078929 en Hattrick

27.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / VI.662 (14980)

se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido 2 - 2 S.D. Villaescusa Alineación oficial del equipo 'S.D. Villaescusa' en el partido
Koikili Oianbide (20') 1 - 0
1 - 1 Echedey Guzmán del Val (58')
1 - 2 Alberto Castroverde (69')
Mohammad Pouria Zarif (77') 2 - 2
se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido 2 - 2 S.D. Villaescusa Alineación oficial del equipo 'S.D. Villaescusa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
se lo que hiciesteis la ultima temporada Alineación oficial del equipo 'se lo que hiciesteis la ultima temporada' en el partido 2 - 1 S.D. Villaescusa Alineación oficial del equipo 'S.D. Villaescusa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,0 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

se lo que hiciesteis la ultima temporada

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Koikili Oianbide va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de hiciesteis.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 del partit, el jugador Mohammad Pouria Zarif de hiciesteis va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cristiano Marazzi va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Waylon Shilling! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Ubaldo Cives semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Koikili Oianbide. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

S.D. Villaescusa

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador visitant Echedey Guzmán del Val va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 58 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alberto Castroverde quedar desmarcat i marcar per a Villaescusa al minut 69. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Nemanja Babić, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però David Álamo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alberto Castroverde, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Echedey Guzmán del Val de Villaescusa es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Álamo de Villaescusa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.