Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

URBANS TEAM ZAFRA (798842) - Real Cimanes (1432195) » 605072896: T53/J7/VI

Liga 605072896 Información oficial sobre el partido 605072896 en Hattrick

24.06.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 7 / VI.554 (14872)

URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido 1 - 1 ioiomas Alineación oficial del equipo 'ioiomas' en el partido
Jorge Cairada (21') 1 - 0
1 - 1 Francisco Parreño (28')
URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido 1 - 1 ioiomas Alineación oficial del equipo 'ioiomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
URBANS TEAM ZAFRA Alineación oficial del equipo 'URBANS TEAM ZAFRA' en el partido 3 - 0 ioiomas Alineación oficial del equipo 'ioiomas' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

URBANS TEAM ZAFRA

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Idris Assadi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Jorge Cairada es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): URBANS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Gunnar Sowa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 es va veure una gran oportunitat per a URBANS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Utrera, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): URBANS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fonne Vandenbroeck en un 1 contra 1 amb el porter Ivan Velichkov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Luis Gui va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Gunnar Sowa del URBANS ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Joan Isaac Muntadas va enviar un xut des de 40 metres al minut 89, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cristian-Andrei Nistor de URBANS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Isaac Muntadas de URBANS es va emportar una amonestació al minut 18 per provocar un rival.

ioiomas

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Carlos Suárez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ioiomas, Francisco Parreño, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Francisco Parreño va estar a punt de posar per davant a ioiomas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael García de Sobresaca va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ioiomas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Carlos Suárez, però el porter rival va fer una gran aturada.