Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

professionales (1419494) - TERCIO VASCO (1579294) » 605070047: T53/J9/VI

Liga 605070047 Información oficial sobre el partido 605070047 en Hattrick

08.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 9 / VI.503 (14821)

Adri Team Alineación oficial del equipo 'Adri Team' en el partido 2 - 1 TERCIO VASCO Alineación oficial del equipo 'TERCIO VASCO' en el partido
Altsu Hiriberri (31') 1 - 0
Alexi Iliev (68') 2 - 0
2 - 1 Zain Ridauddin Alif (80')
Adri Team Alineación oficial del equipo 'Adri Team' en el partido 2 - 1 TERCIO VASCO Alineación oficial del equipo 'TERCIO VASCO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adri Team Alineación oficial del equipo 'Adri Team' en el partido 3 - 0 TERCIO VASCO Alineación oficial del equipo 'TERCIO VASCO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adri Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Altsu Hiriberri va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Adri.
  • 135 Minuto 68 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alexi Iliev va demostrar la seva experiència quan al minut 68 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Altsu Hiriberri va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Osvaldo Ferreiros va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Felipe Pérez de Lama quasi dona a Adri l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, 雷 (Lei) 偌徽 (Ruohui) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Osvaldo Ferreiros va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després 雷 (Lei) 偌徽 (Ruohui) de Adri va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local 雷 (Lei) 偌徽 (Ruohui) va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Alicante de Adri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TERCIO VASCO

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Zain Ridauddin Alif va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 80 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TERCIO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Sergio Aínsa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): TERCIO van sortir al contraatac al minut 21, però Zain Ridauddin Alif va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): TERCIO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Baraquiel Guerbillano va desviar el xut final de Hugo Fernández després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TERCIO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jerzy Świerkowski va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arbo Rebeit va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 76 de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Carlos Armando Colmenares ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.