Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

giusseppe f.c. (1415718) - Choco FC 2 (775027) » 605067723: T53/J1/VI

Liga 605067723 Información oficial sobre el partido 605067723 en Hattrick

13.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / VI.462 (14780)

giusseppe f.c. Alineación oficial del equipo 'giusseppe f.c.' en el partido 1 - 1 fiestasdelporto Alineación oficial del equipo 'fiestasdelporto' en el partido
Antonio Falbo (33') 1 - 0
1 - 1 Louis Kuyks (36')
giusseppe f.c. Alineación oficial del equipo 'giusseppe f.c.' en el partido 1 - 1 fiestasdelporto Alineación oficial del equipo 'fiestasdelporto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
giusseppe f.c. Alineación oficial del equipo 'giusseppe f.c.' en el partido 2 - 0 fiestasdelporto Alineación oficial del equipo 'fiestasdelporto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

giusseppe f.c.

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonio Falbo de giusseppe va fer un bon esprint per escapar-se de Fabrycjusz Mroncz i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guido Hernán Platté va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Alexis Marcon va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Philippe Boureau es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): giusseppe va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan John Wennmar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alexis Marcon.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Carlos Bretuncillos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Antonio Falbo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de giusseppe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Mariusz Klepek, que no va rendir al seu nivell habitual.

fiestasdelporto

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): fiestasdelporto van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Louis Kuyks va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): John Wennmar es va comportar com un juvenil al minut 8 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): fiestasdelporto van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 23, però Henrik Colblom va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): fiestasdelporto va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Róbert Göncz va quedar-se sol davant el porter Andrea Annoni, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Christopher Fanara semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.