Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UNIÓN BIRRA (1591626) - Bash VI (1585536) » 605051032: T53/J1/VI

Liga 605051032 Información oficial sobre el partido 605051032 en Hattrick

13.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 1 / VI.164 (14482)

Penya Arrabal "A" Alineación oficial del equipo 'Penya Arrabal "A"' en el partido 2 - 0 Balú Team Alineación oficial del equipo 'Balú Team' en el partido
Alexandre Lesecq (12') 1 - 0
Alexandre Lesecq (43') 2 - 0
Penya Arrabal "A" Alineación oficial del equipo 'Penya Arrabal "A"' en el partido 2 - 0 Balú Team Alineación oficial del equipo 'Balú Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Penya Arrabal "A" Alineación oficial del equipo 'Penya Arrabal "A"' en el partido 1 - 1 Balú Team Alineación oficial del equipo 'Balú Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,8 % 32,3 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penya Arrabal "A"

Goles Goles

  • 137 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Volker Dreher va anar a parar al cap de Alexandre Lesecq que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Penya "A" el 1 - 0.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Volker Dreher va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alexandre Lesecq, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Penya "A" va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Robert Gangl va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Romero al minut 37 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Grzegorz Dworzański va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Penya "A" van sortir al contraatac al minut 44, però Alexandre Lesecq va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Penya "A" van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alexandre Lesecq va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Penya "A" va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Çağtay Celasun, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sourkea Korm de Penya "A" va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Volker Dreher, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Balú Team

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 43, quan un error defensiu va deixar José Martínez de Castro completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Cristian Selva quasi redueix la diferència al marcador al minut 78, però una gran estirada d'en Juan Francisco Uribe Bernedo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pepe Luis Croses.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Renzo Ader ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.