Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid FCO (797049) - The Walls (123053) » 605039537: T53/J11/V

Liga 605039537 Información oficial sobre el partido 605039537 en Hattrick

22.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 11 / V.214 (5727)

Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido 1 - 0 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Maurizio Carati (63') 1 - 0
Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido 1 - 0 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido 0 - 4 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tamudos

Goles Goles

  • 143 Minuto 63 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Tamudos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 63, Maurizio Carati va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Tamudos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 35 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vusi Cossa, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Manuel Isassi de Tamudos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Bogdan Ziętara de Tamudos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Vusi Cossa no era cap impediment.

The Walls

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Walls va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Miguel Desjuny va quedar-se sol davant el porter Oleg Chepuryaev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Yılmaz Benam va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 34, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Oleg Chepuryaev va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José María Clavijo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ediberto Aramayo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Tibor Bohra quasi aconsegueix empatar per Walls al minut 76, però Oleg Chepuryaev va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Edu Sandoval va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Walls va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tero Hildén es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tero Hildén ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.