Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

re-takitos (118058) - MontCardou (1368254) » 605029532: T53/J3/V

Liga 605029532 Información oficial sobre el partido 605029532 en Hattrick

27.05.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 3 / V.36 (5549)

kuerten team Alineación oficial del equipo 'kuerten team' en el partido 0 - 0 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kuerten team Alineación oficial del equipo 'kuerten team' en el partido 2 - 0 Anis del Mono Alineación oficial del equipo 'Anis del Mono' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuerten team

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Pedro Urbieta arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): kuerten per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Coos van Horne va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pedro Urbieta va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Massimiliano Stedile va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Coos van Horne va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kuerten se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Juan Hidalgo, que no va rendir al seu nivell habitual.

Anis del Mono

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Miguel Andía va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Anis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anis va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zefos Mpritzolidis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Anis va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stefano Denti va desviar el xut final de Zefos Mpritzolidis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Dimitri Hellendoorn va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefano Denti, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Anis van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Zefos Mpritzolidis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Anis, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Mikko Palmu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Anis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Dimitri Hellendoorn va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 19 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Dimitri Hellendoorn no li va importar gens ni mica.