Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ori (435784) - CE PI (120299) » 605026368: T53/J9/IV

Liga 605026368 Información oficial sobre el partido 605026368 en Hattrick

08.07.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 9 / IV.43 (3466)

ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 0 - 1 Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido
0 - 1 廖 (Liao) 俊福 (Junfu) (63')
ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 0 - 1 Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido 4 - 0 Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido
Es un cenizo 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ori

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): ori va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mel Maestro en un 1 contra 1 amb el porter 光平 (Kohei) 村上 (Murakami), que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Mel Maestro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): ori va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mel Maestro ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Tancredo Naharro va estar a punt d'empatar per a ori quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 光平 (Kohei) 村上 (Murakami) va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Julio César Galcerán va estar a punt de marcar al minut 77 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Palamós CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): 廖 (Liao) 俊福 (Junfu) va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Palamós, al minut 63. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl Vinuesa va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Palamós van sortir al contraatac al minut 35, però Frederico Juncal va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Palamós van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Frederico Juncal va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Palamós va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Giuliano De lotto, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, OK potente): Frederico Juncal no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.