Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mods Europa (1598784) - Gran RETROSKI (777383) » 605024708: T53/J14/IV

Liga 605024708 Información oficial sobre el partido 605024708 en Hattrick

12.08.2017 14:00:00
Liga: Temporada 53 / Jornada 14 / IV.13 (3436)

martinteam Alineación oficial del equipo 'martinteam' en el partido 1 - 1 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
Eugenio Obrecht (71') 1 - 0
1 - 1 Claes Ulfsson (78')
martinteam Alineación oficial del equipo 'martinteam' en el partido 1 - 1 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
martinteam Alineación oficial del equipo 'martinteam' en el partido 1 - 1 Gran RETROSKI Alineación oficial del equipo 'Gran RETROSKI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

martinteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ingvard Schneider va anar a parar al cap de Eugenio Obrecht que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a martinteam el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de martinteam va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rémi Collet, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): martinteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Fred Wevelinghoven va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): martinteam van sortir al contraatac al minut 84, però Fred Wevelinghoven va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Rémi Collet de martinteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tim Orwell de martinteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gran RETROSKI

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Claes Ulfsson va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan David Jagielka va estar a punt de posar per davant a RETROSKI amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bahaeddine Zayd va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RETROSKI va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dmitriy Sityaev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Constantin Fleacă va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bahaeddine Zayd va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): RETROSKI va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Bahaeddine Zayd va desviar el xut final de Evgeniy Gzhelskiy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 59, quan en David Jagielka va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 270 Minuto 83 (Ocasión de falta): Constantin Fleacă va xutar magistralment una falta al minut 83 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 274 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Al minut 86 de partit, Constantin Fleacă de RETROSKI va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Claes Ulfsson no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.