Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tintasrojas (1588487) - FC Ninis (490331) » 603965001: T53/R1

Copa 603965001 Información oficial sobre el partido 603965001 en Hattrick

10.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 1

tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido 6 - 3 Inter Valos C. F. Alineación oficial del equipo 'Inter Valos C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido 2 - 0 Inter Valos C. F. Alineación oficial del equipo 'Inter Valos C. F.' en el partido
Tiene mucha potra 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tintasrojas

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Ctibor Špilko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de tintasrojas.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a tintasrojas va ser Jarosław Muskus.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ctibor Špilko, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del tintasrojas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 94.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jarosław Muskus per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergio Rella va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): tintasrojas va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador Remigiusz Koterwa va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): En Ctibor Špilko del tintasrojas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ctibor Špilko de tintasrojas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergio Rella en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Tristan Tirmarche de tintasrojas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jarosław Muskus anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a tintasrojas.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Recep Hişam de tintasrojas va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 3 al marcador.

Inter Valos C. F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Inter va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 35, quan Juan Luis Uixera, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 141 Minuto 85 (Gol de contra por el centro): Inter sabia com jugar al contraatac, i al minut 85, Marceli Sitkiewicz va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.
  • 162 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Marceli Sitkiewicz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 95.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Inter van sortir al contraatac al minut 87, però Roberto Borbón va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Roberto Borbón de Inter va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Safwane Rahmouni de Inter va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Inter Roberto Borbón, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Daniel Galli. El marcador continuava 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Inter Sergio Rella va intentar enganyar Daniel Galli amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Benjamin Paderborner va xutar fora per a Inter, el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!