Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legiafan (491549) - Atlético Pacense (488017) » 603964612: T53/R1

Copa 603964612 Información oficial sobre el partido 603964612 en Hattrick

10.05.2017 12:00:00
Copa: Temporada 53 / Ronda 1

Cambela HTC Alineación oficial del equipo 'Cambela HTC' en el partido 1 - 0 Carreteros ZGZ Alineación oficial del equipo 'Carreteros ZGZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cambela HTC Alineación oficial del equipo 'Cambela HTC' en el partido 1 - 2 Carreteros ZGZ Alineación oficial del equipo 'Carreteros ZGZ' en el partido
Tiene un resultado normal 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,3 % 79,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cambela HTC

Goles Goles

  • 141 Minuto 13 (Gol de contra por el centro): Cambela va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 13, quan Toni Knol, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Cambela van sortir al contraatac al minut 11, però Toni Knol va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arek Węgrzyn al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Cuerla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 288 Minuto 28 (Ocasión evento especial): Al minut 28 un defensor va evitar que un jugador del Cambela pogués marcar ja que tenia opció de xut malgrat la distància tan gran que hi havia fins a la porteria, ja que el va pressionar tant que aquest va acabar per desistir en l'intent de xutar.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Njörður Guðmarsson, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Cuerla de Cambela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Carreteros ZGZ

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Alfredo Bohórquez va estar a punt de posar per davant a Carreteros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Joonas Kivaste va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Carreteros va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Klaudio Otaño es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Adrian Chirodea va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Michelangelo Maranesi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): Simone Laratore quasi marca en una jugada assajada de córner que Calum Waterhouse havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Tassilo Eble de Carreteros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.