Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Sant Boi (1415486) - Labaro FC (1580718) » 602533940: T52/R4

Copa 602533940 Información oficial sobre el partido 602533940 en Hattrick

08.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 4

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 4 - 1 X_TILDE_SUPERJ Alineación oficial del equipo 'X_TILDE_SUPERJ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 4 - 0 X_TILDE_SUPERJ Alineación oficial del equipo 'X_TILDE_SUPERJ' en el partido
Tiene un resultado normal 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Christophe Lenoir, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Sidney Grimberg va acabar en una passada genial cap al jugador de SantBoi Ossi-Pekka Ania, que va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Heiko Prinner es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ossi-Pekka Ania va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): SantBoi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ossi-Pekka Ania en un 1 contra 1 amb el porter Juan Carlos Miranda Tirado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tomáš Ondrůšek va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en István Keceli el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Christophe Lenoir una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Juan Carlos Miranda Tirado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Francisco Spescha de SantBoi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): Al minut 84, Dušan Švejdar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Tomáš Ondrůšek es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Ossi-Pekka Ania de SantBoi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Francisco Spescha tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 303 Minuto 81 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Christophe Lenoir se sentia fresc com una rosa.

X_TILDE_SUPERJ

Goles Goles

  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Marcel Löwengrimm va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a X_TILDE_SUPERJ.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quique Medina Suárez de X_TILDE_SUPERJ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.