Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anami (1430802) - Sants Naptakers (313074) » 602533802: T52/R4

Copa 602533802 Información oficial sobre el partido 602533802 en Hattrick

08.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 4

Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido 4 - 0 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anami Alineación oficial del equipo 'Anami' en el partido 2 - 2 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Tiene suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anami

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 9 gràcies a la jugada de Kaiet Iantzi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Anami sabia com jugar al contraatac, i al minut 24, Kaiet Iantzi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paco Pepe Almendros, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Anami.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Massimiliano Ciambrone va anar directament als peus de Paco Pepe Almendros que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Radosław Jendrysik per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jorge Mena va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Paco Pepe Almendros va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Josep Maria Andreu per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 68 quan Massimiliano Ciambrone de Anami gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Sants Naptakers

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 23 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Willi Candraja va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Víctor Petit va fer una estirada espectacular al minut 35, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alejandro Lara Parreño.
  • 251 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Ramon Pizà va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 62 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ramon Pizà amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alejandro Lara Parreño no li va importar gens ni mica.