Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TigresFc (992149) - INEXPERADO (308799) » 602533294: T52/R4

Copa 602533294 Información oficial sobre el partido 602533294 en Hattrick

08.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 4

Rägnarok Alineación oficial del equipo 'Rägnarok' en el partido 9 - 10 INEXPERADO Alineación oficial del equipo 'INEXPERADO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rägnarok Alineación oficial del equipo 'Rägnarok' en el partido 4 - 2 INEXPERADO Alineación oficial del equipo 'INEXPERADO' en el partido
Tiene una suerte increíble 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,0 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rägnarok

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Humbert Gonfaus de Rägnarok aconseguir un gol al minut 5 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Humbert Gonfaus va incrementar l'avantatge de Rägnarok amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 els aficionats van embogir quan en Odón Chanteiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Rägnarok.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Odón Chanteiro una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Olli Vahtola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Attila Pápai va estar a punt de sentenciar el partit al minut 64, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cezar Bazilescu de Rägnarok es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Rickert Aerden de Rägnarok va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 106, Jakub Mędrzak de Rägnarok va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cezar Bazilescu de Rägnarok va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rägnarok Jakub Mędrzak va intentar enganyar Olli Vahtola amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Odón Chanteiro de Rägnarok, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Olli Vahtola en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Rägnarok, Eusebio Roccatello, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Rägnarok Humbert Gonfaus no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Olli Vahtola es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 6.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Zaimin Bogdani, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Olli Vahtola va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Rägnarok i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Rickert Aerden de Rägnarok, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Olli Vahtola en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): Emil Meşină va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): En Christoforos Nosis anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 9 - 8 per a Rägnarok.
  • 059 Minuto 139 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Rägnarok Christopher Köb va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

INEXPERADO

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): INEXPERADO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Cristof Bienert va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de INEXPERADO eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 65, Ròmul Sobrepere va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Cristof Bienert de INEXPERADO va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Eusebio Roccatello va fer una estirada espectacular al minut 26, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Manoel Uzal.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): INEXPERADO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Eusebio Roccatello va desviar el xut final de Pere Jordi Rocabert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Cristof Bienert va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de INEXPERADO Raúl Urtiaga no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eusebio Roccatello es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ròmul Sobrepere xutant per a INEXPERADO va fer anar la pilota just on la volia, però Eusebio Roccatello, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Manoel Uzal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a INEXPERADO.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Darren Kruseman de INEXPERADO anava molt fort i col·locat però Eusebio Roccatello no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 6.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de INEXPERADO David Ducreux va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de INEXPERADO, Fermín Noguera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Pere Jordi Rocabert de INEXPERADO, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eusebio Roccatello en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 8.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de INEXPERADO, Timoteo Chinchilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 9 - 9 al marcador.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): El jugador de INEXPERADO Johnnie D'Anversa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Eusebio Roccatello es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 10.