Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burras Viejas C.F. (1595005) - ANAISES F.C. (1437515) » 602362774: T52/R3

Copa 602362774 Información oficial sobre el partido 602362774 en Hattrick

01.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 3

VCF experience Alineación oficial del equipo 'VCF experience' en el partido 2 - 4 ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VCF experience Alineación oficial del equipo 'VCF experience' en el partido 0 - 3 ANAISES F.C. Alineación oficial del equipo 'ANAISES F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VCF experience

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Claudio Vidal Llorente de VCF va fer un bon esprint per escapar-se de Hans-Jürgen Stenitzer i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el VCF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sein Adarraga, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 27, un contraatac del VCF no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Nino Des perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de VCF van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Javier Peñalver, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Eloi Pontedeume no li va importar gens ni mica.

ANAISES F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 41 minuts Viseth Chea va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, ANAISES es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Arturo Iracusta es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a ANAISES prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Abderrahmane Tayeb.
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Imed Ben Neji va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ANAISES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hans-Jürgen Stenitzer va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Zero Andghuladze per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 30, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): ANAISES quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jon Xabier Mezkiritz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Miguel Jugo es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.