Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlhetic Xigró (313221) - R.OVIEDO (777840) » 602361781: T52/R3

Copa 602361781 Información oficial sobre el partido 602361781 en Hattrick

01.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 3

Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 5 - 8 R.OVIEDO Alineación oficial del equipo 'R.OVIEDO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 3 - 2 R.OVIEDO Alineación oficial del equipo 'R.OVIEDO' en el partido
Tiene suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,7 % 5,2 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 105 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ezio Panigati rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Marc Boscà, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Żelisław Kieruzel, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Atlhetic.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Atlhetic aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Ezio Panigati va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlhetic. A fi d'aconseguir el 4 - 4, van tocar-la en curt per tal que Ezio Panigati xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104 els aficionats van embogir quan en Żelisław Kieruzel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 5 - 4 a favor de Atlhetic.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Ezio Panigati va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Atlhetic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ezio Panigati va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julien Dessaint.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Óscar Hedilla de Atlhetic va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Wilhelm Runyan de Atlhetic anava molt fort i col·locat però Julien Dessaint no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 6.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ezio Panigati xutant per a Atlhetic va fer anar la pilota just on la volia, però Julien Dessaint, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

R.OVIEDO

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 21, quan Flip Keereweer va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): R.OVIEDO agafava avantatge al minut 24 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Peter Johnston amb mestria.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, un xut de Gheisar Araghi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 173 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Paolo Petaros que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 113 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gheisar Araghi va aconseguir empatar 5 - 5 al minut 113 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 106, Andis Neimanis de R.OVIEDO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de R.OVIEDO Gheisar Araghi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gonzalo Borja es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Aleks Monev de R.OVIEDO és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 5 - 7.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Alberto García-Rigueira anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 8 per a R.OVIEDO.