Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Trantran (486134) - Basauri C.F. (121286) » 602360813: T52/R3

Copa 602360813 Información oficial sobre el partido 602360813 en Hattrick

01.02.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 3

Trantran Alineación oficial del equipo 'Trantran' en el partido 1 - 6 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Trantran Alineación oficial del equipo 'Trantran' en el partido 1 - 8 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trantran

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Trantran va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Jorge Sande Guzmán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Romano Bermúdez del Trantran ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Jorge Sande Guzmán no era cap impediment.

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Aarón Magariños Blanco va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Aarón Magariños Blanco va posar els visitants Basauri per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Basauri va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Renaud Vesin va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Nguyễn Văn Thơ de Basauri va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Aarón Magariños Blanco va augmentar l'avantatge de Basauri a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Zoilo Riazor va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Vittorio Rosina quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gonzalo Redondo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 55 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alejandro Serrano va intentar anar-se'n per velocitat al minut 62 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Zoilo Riazor es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renaud Vesin de Basauri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Anis Azouz, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.