Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SportingSiero (988568) - Real Oviedo Team (1582304) » 602165867: T52/R2

Copa 602165867 Información oficial sobre el partido 602165867 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido 6 - 8 F.C. Cabanyal Alineación oficial del equipo 'F.C. Cabanyal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SportingSiero Alineación oficial del equipo 'SportingSiero' en el partido 4 - 2 F.C. Cabanyal Alineación oficial del equipo 'F.C. Cabanyal' en el partido
Tiene suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,3 % 9,7 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SportingSiero

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Corria el minut 48 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Pallàs, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): SportingSi va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 57 Gil Manera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a SportingSi va ser Krasimir Madzharov.
  • 113 Minuto 101 (Gol por la derecha): Al minut 101, SportingSi aconseguia empatar el partit a 4 - 4 quan Pablo Bergasa va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Xesc Bohera de SportingSi gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 212 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SportingSi Krasimir Madzharov quasi va assolir l'empat al minut 99 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de SportingSi José Arlequín no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jozsef Aumayr es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alejandro Fonseca de SportingSi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jozsef Aumayr en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de SportingSi Mirko Premoli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Antonio Valdés Saavedra de SportingSi anava molt fort i col·locat però Jozsef Aumayr no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 7.

F.C. Cabanyal

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Als 56 minuts de partit, Luis García de Segovia de Cabanyal va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Andrzej Siemienkiewicz va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Hunor Földes de Cabanyal va fer un bon esprint per escapar-se de Josu Valbaler i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 3. Tot un espectacle!
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Luis García de Segovia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Cabanyal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cabanyal va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Arlequín va desviar el xut final de Gregori Yanes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Gregori Yanes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Cabanyal Andrzej Siemienkiewicz quasi marca al minut 59 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Reima Rinnemaa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Cabanyal va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tuomas Teerelä es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 215 Minuto 101 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Reima Rinnemaa va superar els defenses rivals per velocitat al minut 101 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tuomas Teerelä de Cabanyal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, 星矢 (Seiya) 清水 (Shimizu) de Cabanyal es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Hunor Földes va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Reima Rinnemaa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Cabanyal.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cabanyal, Dimitri Paksashvili, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 7 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Cabanyal, Jozsef Aumayr, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 8 al marcador.