Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cyrus Team (1433174) - Sopa de mostassa (1462823) » 602165639: T52/R2

Copa 602165639 Información oficial sobre el partido 602165639 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido 3 - 5 Sopa de mostassa Alineación oficial del equipo 'Sopa de mostassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido 1 - 4 Sopa de mostassa Alineación oficial del equipo 'Sopa de mostassa' en el partido
Tiene suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cyrus Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): Cyrus no perdien la fe, i al minut 44 del partit, Nunu Juantorena va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 100 Minuto 47 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Roberto Elgucena va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.
  • 110 Minuto 56 (Gol de falta): L'empat per part de Cyrus va arribar al minut 56 quan Roberto Elgucena va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Cyrus va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mariño Aguado López va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Félix Taracena.

Sopa de mostassa

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, mostassa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jordi Manel Guillem es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 43 de partit va donar a mostassa l'avantatge per 0 - 2. Ronnie Vijver en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Rastko Matijević de mostassa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Ronnie Vijver que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 3 - 5 per sobre quan Pau Mañé va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ander Galeote va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 209 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Ander Galeote? Un error clamorós seu va donar a Pau Mañé una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Jordi Manel Guillem, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mostassa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pau Mañé després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alejandro Frechilla va poder desviar-lo a córner.