Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sydney_FC (438071) - busgosus (1580961) » 602164054: T52/R2

Copa 602164054 Información oficial sobre el partido 602164054 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

Lágrima Negra C.F. Alineación oficial del equipo 'Lágrima Negra C.F.' en el partido 2 - 1 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lágrima Negra C.F. Alineación oficial del equipo 'Lágrima Negra C.F.' en el partido 0 - 1 busgosus Alineación oficial del equipo 'busgosus' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lágrima Negra C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): LágrimaNeg van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Romik Shahumyan va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de LágrimaNeg van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 31 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Roy Poppe, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LágrimaNeg va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jaime Béiztegui va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 98 (Ocasión de contra por la izquierda): LágrimaNeg van sortir al contraatac al minut 98, però Meinrad Etterlin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 109 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 109 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Elezgueta, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meinrad Etterlin de LágrimaNeg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Julio César Vaquero de LágrimaNeg anava molt fort i col·locat però Khodadad Yahyaei no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jaime Béiztegui, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Khodadad Yahyaei va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LágrimaNeg i 0 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LágrimaNeg Filomeno Solana va intentar enganyar Khodadad Yahyaei amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de LágrimaNeg, Jorge Varela, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Roy Poppe anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a LágrimaNeg.

busgosus

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): busgosus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Richard Sultan va quedar-se sol davant el porter Lupo Iñiguez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Gabaldón.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Albert Kalandra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de busgosus Adolf Sulek va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Richard Sultan xutant per a busgosus va fer anar la pilota just on la volia, però Lupo Iñiguez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de busgosus Mathias Pouillaude, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lupo Iñiguez. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Tony Ebner de busgosus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.