Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Dragons (1458547) - Moliu Team (1588050) » 602162954: T52/R2

Copa 602162954 Información oficial sobre el partido 602162954 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido 2 - 3 Deportivo Tropelias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tropelias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zaragoza Dragons Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Dragons' en el partido 2 - 0 Deportivo Tropelias Alineación oficial del equipo 'Deportivo Tropelias' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragoza Dragons

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Adalbert Ferrís va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Zaragoza.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Dariusz Drużba el va rematar Caetano Cristiñade amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zaragoza va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Rafa González va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adalbert Ferrís de Zaragoza es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Caetano Cristiñade de Zaragoza es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 20 (Evento clima: sol, OK técnico): Adalbert Ferrís semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Deportivo Tropelias

Goles Goles

  • 139 Minuto 44 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Gian Luca Lopez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Caetano Cristiñade per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 1
  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Als 44 minuts de partit, Jorge Núñez de Lara de Tropelias va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Abar Urazandi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a Tropelias.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Tropelias van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Llucià Basaganya des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Tobi Hollfelder sol davant la porteria al minut 40, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tropelias van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Dani Molins Sáez no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Tropelias va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 64, quan Gian Luca Lopez va quedar-se sol davant el porter Daniel Wiatr, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Lluc Matabosch va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 85, un contraatac del Tropelias no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ville Paukkio perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.