Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aston Birras FC (1588162) - Can Palomas (988202) » 602159455: T52/R2

Copa 602159455 Información oficial sobre el partido 602159455 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

Crowley CF Alineación oficial del equipo 'Crowley CF' en el partido 4 - 3 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crowley CF Alineación oficial del equipo 'Crowley CF' en el partido 0 - 1 Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido
Tiene mucha potra 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crowley CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 42 minuts quan Pepe Valladolid va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Chamseddine Quettani, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Crowley va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Piegzik, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Crowley van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Pepe Valladolid des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Nemesi Colomer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Crowley que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 113 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 113 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Nemesi Colomer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Gazpio de Crowley va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pepe Valladolid va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Marc Gomila de Crowley va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pedro Gazpio va xutar fora per a Crowley, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Chamseddine Quettani de Crowley va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Nemesi Colomer anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Crowley.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Crowley Carlo Maurizio Gualdi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Crowley, Ramón María Cosco, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

Can Palomas

Goles Goles

  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Gerwald Eysenga que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Gerwald Eysenga per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 64, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Munir Bedak, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Palomas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 77, quan Gerwald Eysenga va quedar-se sol davant el porter Marc Gomila, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gerwald Eysenga no era cap impediment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Palomas Adolfo Neira Gomez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marc Gomila. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 顾 (Gu) 诚伟 (Chengwei) de Palomas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Palomas José María Murcia no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Gomila es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Palomas, Gerwald Eysenga, col·locà la pilota just a les mans d'en Marc Gomila. El marcador: 3 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Luis Chaparris va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Xerónimo Sabaxáns de Palomas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.