Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tivodepor (776052) - Lokomotiv d'Asturies (775457) » 602159368: T52/R2

Copa 602159368 Información oficial sobre el partido 602159368 en Hattrick

25.01.2017 12:00:00
Copa: Temporada 52 / Ronda 2

tivodepor Alineación oficial del equipo 'tivodepor' en el partido 5 - 7 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tivodepor Alineación oficial del equipo 'tivodepor' en el partido 4 - 1 Lokomotiv d'Asturies Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv d'Asturies' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tivodepor

Goles Goles

  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip tivodepor va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lucas Revel va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Àlvar Arbat va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de tivodepor.
  • 111 Minuto 114 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 114, Eugen Vedinaş de tivodepor empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Feliciano Melo va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): tivodepor enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Feliciano Melo de tivodepor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Àlvar Arbat gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ēriks Ziemelis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Ruiz del Pino de tivodepor va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jules Bailey de tivodepor anava molt fort i col·locat però Ēriks Ziemelis no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Àlvar Arbat anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a tivodepor.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de tivodepor Lucas Revel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ēriks Ziemelis es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.

Lokomotiv d'Asturies

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Christophe Commeau quedar desmarcat i marcar per a LOK_AST al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Als 67 minuts de partit, Addie Sjouwerman de LOK_AST va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 109 (Gol por el centro): Amb 109 minuts jugats, Josep Vicenç Company de LOK_AST va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Juan Francisco Nueno va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 110 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Vicenç Company després de 110 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Ruiz del Pino va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mami Etxegaraigoienetxe de LOK_AST la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 113, Addie Sjouwerman de LOK_AST va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ilian Lwali va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de LOK_AST Mami Etxegaraigoienetxe va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter David Ruiz del Pino va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 5
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Juan Gutiérrez Arce no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter David Ruiz del Pino encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 6 per a LOK_AST.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): José Ignacio Rubio Cerro de LOK_AST, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Ruiz del Pino en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.