Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entrenucleos FC (1366226) - Ath.La Vall CF (1334589) » 599046993: T52/J6/VII

Liga 599046993 Información oficial sobre el partido 599046993 en Hattrick

25.02.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 6 / VII.947 (38983)

Entrenucleos FC Alineación oficial del equipo 'Entrenucleos FC' en el partido 1 - 4 alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido
0 - 1 Grégor Charpentier (3')
José María Graell (7') 1 - 1
1 - 2 Costin Ioniţă (80')
1 - 3 Costin Ioniţă (85')
1 - 4 Grégor Charpentier (86')
Entrenucleos FC Alineación oficial del equipo 'Entrenucleos FC' en el partido 1 - 4 alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Entrenucleos FC Alineación oficial del equipo 'Entrenucleos FC' en el partido 0 - 7 alaseleccion Alineación oficial del equipo 'alaseleccion' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entrenucleos FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! José María Graell rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Attilio Tavan, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Cerviá de Entrenucleos es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

alaseleccion

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Passats 3 minuts de partit, alaseleccion es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Grégor Charpentier es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kai Domsheide va anar directament als peus de Costin Ioniţă que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Costin Ioniţă va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Grégor Charpentier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 1 - 4 per a alaseleccion.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): alaseleccion va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tomàs Rosich va desviar el xut final de Sándor Buga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip alaseleccion Grégor Charpentier quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dario Antonio Stasi l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Dario Antonio Stasi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Kai Domsheide quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marko Hakala de alaseleccion la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.