Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cafetonet (439831) - Embalums (1430821) » 599044860: T52/J4/VII

Liga 599044860 Información oficial sobre el partido 599044860 en Hattrick

11.02.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 4 / VII.909 (38945)

Cafetonet Alineación oficial del equipo 'Cafetonet' en el partido 3 - 2 Caps de Cigró Alineación oficial del equipo 'Caps de Cigró' en el partido
Ricardo Cabriales (36') 1 - 0
Sten Ladefoged (39') 2 - 0
2 - 1 Carlos Martínez de Garro (67')
Jan Hunal (77') 3 - 1
3 - 2 Rui Naranco (78')
Cafetonet Alineación oficial del equipo 'Cafetonet' en el partido 3 - 2 Caps de Cigró Alineación oficial del equipo 'Caps de Cigró' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cafetonet Alineación oficial del equipo 'Cafetonet' en el partido 3 - 1 Caps de Cigró Alineación oficial del equipo 'Caps de Cigró' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cafetonet

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Ricardo Cabriales va donar a Cafetonet un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Sten Ladefoged va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Cafetonet, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Jan Hunal va augmentar la diferència de Cafetonet a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Cafetonet va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Francisco Manuel Castillo de Araujo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Leandro Valpuesta.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Cafetonet per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Sten Ladefoged va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Josep Albert Galmés va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cigró. La jugada d'estratègia del Cafetonet per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pep Maria Texidor va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Sten Ladefoged gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Leandro Valpuesta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Caps de Cigró

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cigró seguien lluitant fins al final. Al minut 67, fruit d'aquests esforços, Carlos Martínez de Garro va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Cigró van mostrar una bona compenetració quan al minut 78 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rui Naranco va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cigró va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonardo De biagi, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Clarencio Camiña de Cigró es va guanyar la targeta groga merescudament.