Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real juvencia de trubi (1435413) - intihad de tanger (437180) » 599043068: T52/J4/VII

Liga 599043068 Información oficial sobre el partido 599043068 en Hattrick

11.02.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 4 / VII.877 (38913)

Bars.FC Alineación oficial del equipo 'Bars.FC' en el partido 0 - 1 El Graner de Gelida Alineación oficial del equipo 'El Graner de Gelida' en el partido
0 - 1 David Niño (83')
Bars.FC Alineación oficial del equipo 'Bars.FC' en el partido 0 - 1 El Graner de Gelida Alineación oficial del equipo 'El Graner de Gelida' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bars.FC Alineación oficial del equipo 'Bars.FC' en el partido 1 - 0 El Graner de Gelida Alineación oficial del equipo 'El Graner de Gelida' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bars.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Bars.FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Fernando Pineda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rubén Villapún.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Jorge Lamas Cabrera del Bars.FC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Lamas Cabrera de Bars.FC va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gorecho Año que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Diego Alsina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Eleuterio Colmeiro va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bars.FC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Diego Alsina va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Gorecho Año de Bars.FC va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artur Miguel Santos de Bars.FC es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

El Graner de Gelida

Goles Goles

  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Graner eren letals, i David Niño va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Niño de Graner va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Carlos Melón de Graner va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.