Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Liege Puertollano F.C (1601645) - Deportivo Cabrales (1588914) » 599042144: T52/J12/VII

Liga 599042144 Información oficial sobre el partido 599042144 en Hattrick

08.04.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 12 / VII.860 (38896)

Liege Puertollano F.C Alineación oficial del equipo 'Liege Puertollano F.C' en el partido 1 - 1 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
Sergio Gascueña (33') 1 - 0
1 - 1 Licinio das Sachadas (39')
Liege Puertollano F.C Alineación oficial del equipo 'Liege Puertollano F.C' en el partido 1 - 1 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Liege Puertollano F.C Alineación oficial del equipo 'Liege Puertollano F.C' en el partido 1 - 1 Deportivo Cabrales Alineación oficial del equipo 'Deportivo Cabrales' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liege Puertollano F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Sergio Gascueña va donar a Puertollano un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Adrián Csiza va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Gerard Obodziński va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Puertollano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Sergio Gascueña va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Puertollano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Sergio Gascueña del Puertollano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Gerard Obodziński de Puertollano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Sergio Gascueña, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Deportivo Cabrales

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Licinio das Sachadas va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Víctor Cacho va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 25, i va passar la pilota a Jesús Quiñones, però aquest no va encertar a marcar.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Alfredo Mozo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de József Veres, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.