Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Pack de Fichas (995582) - Cerrajerix cf (1579830) » 599041491: T52/J2/VII

Liga 599041491 Información oficial sobre el partido 599041491 en Hattrick

28.01.2017 15:00:00
Liga: Temporada 52 / Jornada 2 / VII.849 (38885)

Iberia S.C Alineación oficial del equipo 'Iberia S.C' en el partido 2 - 2 Los Caracartoon Alineación oficial del equipo 'Los Caracartoon' en el partido
Maximiliano Lería Gil (3') 1 - 0
Marco Serrano (24') 2 - 0
2 - 1 Josep Pumareda (63')
2 - 2 Arià Beltran (66')
Iberia S.C Alineación oficial del equipo 'Iberia S.C' en el partido 2 - 2 Los Caracartoon Alineación oficial del equipo 'Los Caracartoon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Iberia S.C Alineación oficial del equipo 'Iberia S.C' en el partido 3 - 0 Los Caracartoon Alineación oficial del equipo 'Los Caracartoon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberia S.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Maximiliano Lería Gil va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Iberia.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Caracartoon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marco Serrano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Iberia es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Marco Serrano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 6, però una magnífica aturada de Augusto Isern va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Pablo Iturrarán de Iberia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Ivan Tenchev va sorprendre Augusto Isern amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Pablo Iturrarán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Caracartoon. La jugada d'estratègia del Iberia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Agustín Madariaga va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Los Caracartoon

Goles Goles

  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Caracartoon va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Josep Pumareda la va transformar en el 2 - 1.
  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Arià Beltran, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Arià Beltran va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Caracartoon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Raúl Lahiena, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Iberia, però Marco Barattini no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Igor Shtykov de Caracartoon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.